Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Még több horgászmárka képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Még több horgászmárka - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Még több horgászmárka
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cormoran

Cormoran

A Cormoran német nyelvű oldala. Orsók, botok, damilok. A Cormoran 2003-ban ünnepelte 30. születésnapját. Ebben az elmúlt 30 évben a nagykereskedők által uralt piacon a társaság stratégiája az volt, hogy új termékeket dolgozzon ki, egy elismert márkát hozzon létre és, hogy ezeket valóban a fogyasztók számára kínálják. A jó döntéshozatal, a rugalmasság és a képesség, hogy innovatívan gondolkodjanak és cselekedjenek , a nemzetközi piacon is lépésről lépésre sikerre vezetett.

Cralusso

Cralusso

Amikor elhatároztam, hogy elindítom a Craussót tudtam, hogy nem a meglévő úszókat kell javítgatni, hanem egy teljesen más úton kell elindulni, új formákkal és technológiával. Sikeres modelleket fejlesztettünk, melyek hamar elterjedtek. Mára 4 kontinens, több mint huszonöt országában használják úszóinkat. Nemcsak a hobbi, hanem a versenyhorgászatban is jelentős sikereket értünk el. 2003-ban a Torpedó úszó főpróbáját a Madunicei világbajnokságra időzítettük, ahol a Magyar csapat a Torpedó úszót is használva, világbajnoki címet szerzett. A 2005-ben a Vág folyón megrendezett Európa Bajnokságon a Clarusso Torpedó és Bubble úszóké volt a főszerep, hisz a versenyzők immár 80 százaléka használta ezeket a modelleket, többek között William Raison is, aki megnyerte a versenyt. A Cralusso hozzásegítette a sikerhez.

DT Bait Development

DT Bait Development

DT Bait-et 1988-ban Dave Thorpe és Chris Nikolaou alapította meg. Fő céljuk, kifejezetten a legmagasabb minőségű ponty csali elkészítése volt. Az első évek nehézségei után hamarosan igen magasan jegyzett cég lett Angliában. Számos sikeres horgászat és nag ponty megszákolása volt köthető a DT Bait termékek valamelyikéhez. 1997-ben a vezetők a Cotswold Bait megszerzését tűzték ki célul, annak érdekében, hogy még inkább erősítse a piaci részesedését, Európában. A fúzió sikeres volt ugyan, de a tulajdonosok egészségügyi okokból, eladni kényszerültek a már egyesült Dt-t és Cotswold-ot. 2003-ban az új tulajdonosok Simon Hammersley és James Willsmer pontyhorgászok,feltétlenül tovább szerették volna vinni azokat az elveket, melyekben az alapítók hűen hittek. A cég felső kategóriás aromái már több éve bizonyítanak, de a közelmúltban számos újdonsággal rukkoltak elő a gyártó frontemberei. A DT Bait a 2003-as megújulása óta, jelentősen megerősödött a cég. Sok új, izgalmas és sikeres termék került bevezetésre, a pontyhorgászok nagy örömére és büszkék vagyunk arra, hogy mi készítünk a legjobb csalétkek körül néhányat.

Rapala

Rapala

Naponta 50 000 Rapala készül egyedül a finnországi központi gyárban, Vääksyben, a világ 30 országában 300 horgász teszteli folyamatosan az új gyártmányokat, s hogy hányan horgásznak vele ...az nem számolható. A Rapala meghódította a világot. Ma Magyarországon sokan ugyanarra gondolnak ha kiejtik azt a szót, hogy wobbler. Sokaknak még mindig a Rapala jelenti ugyanazt.

Trabucco

Trabucco

Hatszög keresztmetszetű zsinór??? Ez meg micsoda, teszik fel jogosan a kérdést. A Trabucco cég mindíg képes valami újjal kirukkolni! Legfontosabb előnye, hogy nem csavarodik. Milyen horgászati módszerekhez ajánjuk? Szinte mindenhez! Pergetéstől a match -feeder horgászatig egyaránt. Vörös színű, amely a vízben nem zavaró, jól süllyed, a zsinórjelölő filcet jól tartja és természetesen mindazon tulajdonságokat képviseli, amely az XPS családra jellemzőek. Alacsony nyúlás, magas szakítószilárdság, jó kopásállóság.

Tuti menü