Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászbolt linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Haldorádó - Horgászéden [4. oldal]
részletek »

Horgászbolt képes leírás: Haldorádó - Horgászéden [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Haldorádó Centrum

Haldorádó Centrum

2006-ban nyitotta meg kapuit Dél-Magyarország legnagyobb horgászcikk kis- és nagykereskedése a HALDORÁDÓ CENTRUM. Az impozáns megjelenésű, közel 400 m2 alapterületű felépítményt 2006. április 3-án vehette birtokába a nagyközönség. Az eddig is biztos alapokon álló - nem csupán virtuálisan létező - vállalkozásunk óriásit lépett ezzel előre, amely nem csak az adott régióban élő horgászok számára jelent örömhírt. Ezt az írást és a mellékelt videofilmet kedvcsinálónak szánjuk, amelyben bemutatjuk az új, hétköznapinak semmiképpen sem nevezhető felépítményt. Ezt érdemes megnézni! Kilenc évvel ezelőtt, amikor megnyitottuk a Haldorádó Horgászboltot, mi sem gondoltuk, hogy vállalkozásunk ilyen szintre fejlődhet és egyszer majd egy európai színvonalú felépítmény büszke tulajdonosaiként, arra invitáljuk Önöket, hogy látogassanak meg minket.

Haldorádó Horgászportál

Haldorádó Horgászportál

2002. március 3-án tárta ki virtuális kapuit a www.haldorado.hu, amely köszönhetően Önöknek és a Haldorádó Team lelkes munkatársainak, jelenleg Magyarország leglátogatottabb, vezető Internetes horgászportálja. Tudjuk jól, lehetetlen mindenki elvárásának megfelelni, mégis azt szeretnénk, hogy a nap mint nap idelátogató horgászok jól érezzék magukat, és megtalálják azt, amire szükségük van. Ez lehet egy barát vagy egy segítő szándékú horgász, aki tanácsot ad a FÓRUM-on..., egy friss ÍRÁS, amely talán új információt hordoz..., vagy egy horgászeszköz, amelyet eddig sehol nem talált, de az ÁRUHÁZ-ban mégis megrendelheti és megkaphatja, anélkül, hogy kimozdulna lakásából. Itt garantáltan mindig történik valami, amiért érdemes ide kattintani!

Halvégi Horgászbolt

Halvégi Horgászbolt

Kedvező áron megvásárolhatja a horgászfelszerelését, etetőanyagait. Forgalmazunk horgászbotokat, horgászorsókat, horgászzsinórokat, kellékeket. Kaphatók nálunk bevizsgált használt horgászfelszerelések is igen kedvező áron. Horgásztörténetek rovatunkban horgászélményeinkről és tapasztalatainkról számolunk be. Igyekszünk árupalettánk minél több termékét kipróbálni, tesztelni és erről érdeklődőinknek beszámolni. Szintén várjuk ügyfeleink horgásztörténeteit és tapasztalatait is legyenek azok akár negatív akár pozitív jellegűek, hogy együtt minél sikeresebb horgászok lehessünk.

Ho-Hó Horgász Diszkont

Ho-Hó Horgász Diszkont

1991-ben alakultunk mint Ho-Hó Horgász Diszkont. Az első 2 évben csak kiskereskedésként működtünk és 1993-ben bővítettük tevékenységünket, nagykereskedést is nyitottunk. Nagykereskedésünkkel az alföld négy megyéjét látjuk el horgászcikkekkel. 1998-ban megnyitottuk Bács-Kiskun Megye legnagyobb üzletét a Ho-Hó Horgászcentrumot, a kecskeméti kiskereskedésünket kibővült termék választékkel nagyobb üzletben 100 m2-es eladótérrel. Üzletünkben található több mint 200-féle orsó, több mint 500-féle bot és közel tízezer kiegészítő termék. Forgalmazott márkáink : Balzer, Byron, Robinson, Energo Team, Jaxon, Maver, Trabucco, Triana, Stonfo, Shimano, Yad, Daiwa, Cormoran, Laserfish, Mitchel, Tica, Banax, Abu, Berkley, Mosella, Okuma, Spro

Horgász Napló

Horgász Napló

A program a horgászatok, a fogás eredmények, a fogott és fogható halak, a halak élőhelyeinek, a horgászhelyek, az alkalmazott és alkalmazható horgászmódszerek, felszerelések, etetőanyagok, és csalik adatait tartja nyilván. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (hal adatok, horgászhely adatok, horgász módszerek, stb.). Lehetőség van a tárolt adatokról megoszlás szerinti statisztikát készíteni különböző szempontok alapján. Önálló nyilvántartásként Címtár adatbázis van beépítve a programba, ezzel nyilvántarthatók a horgászathoz kapcsolódó címadatok (pl. horgászboltok, webhelyek, stb.). A program által tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.

Horgász webáruház

Horgász webáruház

Horgász webáruház orsók, botok, horgok, kapásjelzők, csalik, bojli! Minden, ami a horgászathoz kell..és még ki sem kell mozdulnia érte! Amennyiben termékünkkel nem elégedett, azt 8 napon belül visszavásároljuk! Termékeinket kizárólag online értékesítjük! Óriási akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat!

Horgász Webshop

Horgász Webshop

Sziasztok, Horgász webáruház a fő profilunk, Áruházunkban minden horgász technikának, és stílusnak megfelelő termékeket forgalmazunk. Az árak a mai piaci viszonyoknak megfelelően korrektek egyben emberségesek. A kezdő, a haladó, és a profi felszerelések kiegészítők is megtalálhatók a kínálatban. A garancia feltételeink is elég versenyképesek. A kiszállítás is 12000Ft felett ingyenes! Gyors és megbízható minőség és szállítás! Várunk benneteket!

Horgász- és Vadásznapok

Horgász- és Vadásznapok

Január 17-26 között rendezik meg a XXIV. Horgász és Vadász Napokat Kecskeméten. Kiállítás mutatja be Észak-Amerika vadvilágát, a hazai halfajokat, és megnézhetik, a képzőművészet hogyan ábrázolja a vadvilágot. A rendezvény keretén belül őzfőző versenyt is szerveznek.

Horgász-Vadász - Heves m.

Horgász-Vadász - Heves m.

Webáruházunkban speciális, jó minőségű, import termékeinkből válogathat, jelenleg első és hátsó fékes horgászorsókat, strapabíró halradarokat és kapásjelzőket kínálunk. Termékválasztékunk természetesen állandóan változik és bővül, ezért érdemes minél többször ellátogatni oldalainkra, vagy személyesen üzletünkbe. Weboldalunkon folyamatosan hírt adunk a Hatvanban és környékén található horgásztavakkal kapcsolatos tudnivalókról, horgászversenyekről. Akciós árainkról is tájékozódhat itt a honlapon, általában hetente frissül akciós termékkínálatunk. Figyelmébe ajánljuk Ajándékutalványunkat! Az utalványt személyre szóló és egyedi értékben akár interneten is megrendelheti vagy üzletünkben személyesen átveheti. Horgász szaküzletünkben a horgászathoz szükséges termékek teljes tárháza megtalálható. Üzletünkben hamarosan a vadászat szerelmeseit is bőséges termékválasztékkal várjuk.

Hirdetés
Horgász-Zóna horgászáruház

Horgász-Zóna horgászáruház

Horgász-Zóna - Szigorúan horgászoknak fenntartott terület! Webáruház országos partnerbolti hálózattal. A Horgász-Zóna internetes áruházban ugyanúgy keresgélhet, böngészhet, mint kedvenc horgászboltjában. Képzelje magát egy óriási raktárba, ahol csak horgászeszközök találhatók, a horgász-zóna pedig egy olyan eszköz, amely mentesíti attól, hogy több kilométert kelljen gyalogolnia.

Horgászakció webáruház

Horgászakció webáruház

Kínálatunkban megtalálja a horgászbotok és horgászorsók széles választékát. Természetesen ezen felül rengeteg kiegészítőt és alapanyagot nyújtunk a bojlizás, a pergetés, a feederezés és az úszós technikák szerelmeseinek is. Horgok, zsinórok, dipek, paszták, horgász székek, ágyak és minden ami egy igazi horgásznak kell. Az általunk forgalmazott márkák: Prologic, Shimano, Starbaits, Daiwa, Dynamite baits, Korda, Fox, Spro, Energofish, Sufix, Haldorádó. A horgász webáruházunk húzó termékei: Starbaits - Hot demon bojli és a Prologic legújabb termékei.

Horgászapró

Horgászapró

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés.

Horgászbolt, horgász webáruház ECOFISH Kft

Horgászbolt, horgász webáruház ECOFISH Kft

Az életre hívásában nagy szerepe volt annak, hogy az alapítók és a tulajdonosok még mindig nagy igényt látnak a magyar horgásztársadalomban egy megbízható, becsületes, jó minőségű termékeket megfizethető áron kínáló cégre, mely profi online horgászcikkeket forgalmazó webshopot működtet. Véleményük szerint a jelenlegi magyarországi kereskedelmi struktúra (beleértve a hagyományos horgászboltokat és horgász webáruházakat) elég egysíkú, a viszonylag összpontosított nagykereskedelmi háttér miatt behatárolt kiskereskedelmi és vásárlói lehetőségekkel. Ezen lehetőségek bővítését a cég a megfelelő árukészlet kiválasztása mellett, a partnereinek és vásárlóinak nyújtott megbízható, stabil és kiszámítható szolgálatatással próbálja elérni. A cég hosszú távú tervei között szerepel az is, hogy szolgáltatásait a határokon kívülre is kiterjessze, az online horgász webáruházat nemzetközi színtérre vigye. Ezen irányvonal mentén horgászboltunknak van már partnerkapcsolata Romániában és tárgyalások folynak más érdeklődőkkel is a környező országokból.

Horgászboltok Szekszárdon

Horgászboltok Szekszárdon

A lapon több horgászbolt elérhetőségét is megtalálja, melyek horgászcikk készítők, vagy horgászcikkek, sportszerek, játékok árusításával foglalkoznak! Az itt található üzletek termékei között horgászbotokat, orsókat, zsinórokat, aromákat, bojlikat, dippeket, etetőanyagokat is megtalál!

HorgászCentrum horgászbolt

HorgászCentrum horgászbolt

A kerület legnagyobb horgászboltja! Horgászcentrum Horgászbolt a 13. kerületben. Jó árak, széles választék, mindig friss csali és szakértő előadók várják. Több mint 100 négyzetméteren mindent megtalál, ami a horgászathoz kell. Hívjon bizalommal bármilyen kérdés esetén telefonon, vagy jöjjön be személyesen! - Több mint 100 négyzetméteres eladótér - Bankkártyás fizetési lehetőség - Kezdő felszerelések összeállítása tanácsokkal, tippekkel - Gépi zsinórtekercselés - Állami és területi engedélyek - Bot és orsószervíz ügyintézés - Könnyű parkolás, 2 perc séta a Gyöngyösi utcai metroállomástól, - Hivatalos partnerboltként széles választék az alábbi márkákból: * Shimano * DAIWA, Cormoran * Kamasaki * SPRO, NEVIS * D.A.M., SILSTAR, Eurostar, Okuma * Tímár Mix * Teljes Haldorádó csalipaletta készletről!

HorgászCikk.hu

HorgászCikk.hu

Carp Academy, Carp Star, CarpZoom, Cukk és DAM termékek széles választéka! Termékeink között aromákat, bojlikat, dippeket, etetőanyagokat, horgászbotokat, orsókat, zsinórokat is megtalál! ... Akciós termékek, árzuhanás: CarpZoom Pellets - 10 mm 800g Csökkentett olajtartalmú, gyorsan oldódó attraktor etető pellet. Ideálisan használható önállóan, vagy etetőanyagba keverve is ... Termékeink - Akciós termékeink - Aromák, Folyadék, Por ... Bojlik ... Dippek, Folyékony, Por ... Etetőanyagok, Adalékok, Darabos, Komplett ... Harcsázó stupekok, ólmok, Behúzó ólomok, Felszíni bukó stupekok, Felszíni stupekok, Felszíni kicsi, Felszíni nagy, Vízközti stupekok ... Horgászbotok, Bojlis, Bolognai, Feeder, Harcsázó, Legyező, Pergető, Picker, Rakós, Spicc, Surf, Teleszkópos ... Horgok, Békés halaknak és pontynak, Bojlis, Harcsázó, Három ágú, Kötözött, Süllőző ... Orsók, Elsőfékes, Harcifékes, Hátsófékes, Legyező, Multiplikátor, Nyeletőfékes, Pergető, Távdobó, Univerzális ... Pelletek, Etető pellet, Horog pellet ... Zsinórok ...

Horgászéden horgászáruház

Horgászéden horgászáruház

Termékeink kiválóan alkalmasak úszós és a fenekező módszerrel pontyozók számára. Shimano, spro, top mix, energofish, rapala, horgászbot, orsó, csali, horog, bojli nagy választékban kaphatók! A legsikeresebb etetőanyagokat kínáljuk, melyek a pontyok horgászata során lettek igen népszerűek! Matchezőknek: az általunk kínált matchbotok még karcsúbbak, könnyebbek, rugalmasabbak, még kiválóbb dobási paraméterek jellemzik!

Tuti menü