Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászbolt linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Duna - Halacska [3. oldal]
részletek »

Horgászbolt képes leírás: Duna - Halacska [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Duna horgászbolt

Duna horgászbolt

Üzletünk megnyitásával alapvető változást hoztunk az addigi, környezetünkben található horgászboltok kínálatához képest. Folyamatosan megújuló árukészlettel soha nem látott mennyiségben és féleségben kínáljuk a hazai előállítású két legkedveltebb etetőanyag családot és azok csali termékeit, természetesen ajánlva mellettük neves külföldi etetőanyagokat, ízesítőket, adalékokat. Környékben elsőként és vezetőként mutatjuk be a bojlis horgászat eszközeinek széles palettáját, forgalmazzuk kellékeit, a bojligyártástól az orsón át a sátorig hazai és külföldi gyártóktól. A versenyhorgászatot művelők, vagy azzal_kacérkodók üzletünkben a dézsától a versenyládáig mindent megtalálnak. A kezdő horgászok bátran fordulhatnak hozzánk problémáikkal, felvetéseik megválaszolásra kerülnek. A horgászatot komfortosító termékeket, így kiskocsit, ernyőt, széket, ágyat, fél-sátrat, ruházatot nálunk megrendelheti, állandó készletünkből válogathat.

Energofish Kft.

Energofish Kft.

Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-ben alakult, függetlenségét mai napig megőrző, magyar tulajdonú vállalkozás. 15 éve vagyunk tagjai az Eftta (European Fishing Tackle Trade Association) szervezetnek és állandó kiállítói vagyunk az általuk rendezett EFTTEX kiállításnak. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, méltán lehetünk büszkék saját márkáink minőségére. Gyártóink között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékeit forgalmazzuk. Az Energofish Kft, külföldi érdekeltségei által, évek óta jelentős szerepet tölt be a román, bolgár, orosz, ukrán, szerb, szlovák, szlovén, és néhány nyugat európai ország piacán. Sikereinkhez nagyban hozzájárul, hogy képesek vagyunk szinte azonnal alkalmazkodni a horgászok egyre gyakrabban fellépő speciális igényeihez. A felszerelések fejlesztésében hozzáértő szakembereink és az ország kiemelkedő versenyzői segítenek.

Erdei Horgászbolt

Erdei Horgászbolt

Nálunk megtalálhatja a szükséges horgászcikkek, kiegészítők széles választékát, vagy akár a speciális versenyzői igényeket maximálisan kielégítő alapkeverékeket is, melyek intenzív íz és aromahatást, jó tapadást biztosítanak! Térjen be hozzánk!

Farkas Balzer horgászcikk szaküzlet

Farkas Balzer horgászcikk szaküzlet

Reméljük megtalálja ön is a szórakozásához, hobbyjához megfelelő terméket webáruházunkban, ha mégsem találta meg, amit keresett, akkor kérjük írja meg a kapcsolat menüpont alatt és mi fényképes ajánlatot küldünk! A Farkasbalzer horgászcikk webáruházban megtalálhatók a Spro, Shimano, Eurohold, Balzer és még sok más világcég termékeinek széles skálája. Horgászbot, orsó, zsinór, horog és szinte minden, ami a horgászathoz szükséges.

Feca-Peca horgászbolt - Békés m.

Feca-Peca horgászbolt - Békés m.

A horgászbolt 1996. április. 9-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Üzletünk nagyrészt horgászcikk kiskereskedéssel és 2005 őszétől már pirotechnikai termékek forgalmazásával is foglalkozik. Később az árukészlet növekedése miatt még nagyobb üzlethelyiségbe költöztünk, ahol jelenleg is működünk.

FeHoVa 2015. február 12 - 15.

FeHoVa 2015. február 12 - 15.

2015-ben újra FEHOVA! 2015. február 12-15. között várjuk a Kárpát-medence vadászait, horgászait és természetkedvelőit a HUNGEXPO Budapesti Vásárcsarnokban! Jöjjön el Ön is családjával, barátaival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára! Idei újdonságok: Trófea bemutatók: Ragadozók világa - Magyar vadászok ragadozó-trófeái Nadler-kiállítás - a 2013-2014-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatás Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák a híres magyar Afrika-kutató, zoológus, tanár, vadász és természettudományi író hétköznapjaiból (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása) Nemzetközi szakmai konferencia a CIC szervezésében Trófeák és porcelánok közt - herendi porcelán kiállítás A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány különleges programokkal készül: bemutatja új ösztöndíj-programját, valamint több érdekes, rendellenes őztrófeát Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken Új, hatalmas FEHOVA AKVÁRIUM, mely kifejezetten a kiállításra készíttettünk Új horgász pavilon megnyitása - A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény kinőtte immár a Vásárközpont legnagyobb pavilonját, így új horgász pavilont nyitottunk

Fischer Shop Basel

Fischer Shop Basel

Horgászboltunk 1990 novemberében nyílt meg Bázelben. Azóta üzletünk, raktárunk, készletünk folyamatosan növekedett, bővült (Ez ma mintegy 120m2-es területet jelent), és így Svájc északnyugati részén a legnagyobb horgászboltnak számít. Nagy választékban kínálunk a legyező horgászathoz elengedhetetlen eszközöket, kizárólag a legnépszerűbb márkákkal (pl.: a Sage, Lamson, SCIERRA, ezenkívül a teljes Rapala csali készletet). Ruházati termékeink minden időben megállják a helyüket! további kérdései esetén szakmai tanácsainkat szívesen megosztjuk Önnel.

Fischinfo

Fischinfo

Webáruház, vízbemutatók! A CarpZoom termékeink kizárólag természetes anyagokból állnak, eredetileg a gyártó nem is a horgászok, hanem halgazdaságok számára gyártott (és mind a mai napig gyárt) takarmányt. A haltakarmányozásban szerzett tapasztalatok alapján, a takarmányok alapanyagainak a felhasználásával készül a CarpZoom. Ebből adódóan minden CarpZoom etetőanyag teljesen halbarát, könnyen emészthető, és semmilyen elváltozást nem okoz a halak emésztőrendszerében. Az etetőanyagok környezetterhelő hatása is alacsony, de a mértéktelen etetést ezzel együtt kerülni kell, hiszen nagyon nagy mennyiségben minden etetőanyagnak lehet káros hatása a vízminőségre.

Fish-Master

Fish-Master

A Fish-Master Kft.-t 2001. tavaszán alapította a két cégtulajdonos, a Fish-Master Horgászbolt 2001. június 5.-én nyílt meg Pécsett. Az azóta eltelt évek során a kezdeti 20 m2-ről 60m2-re nőtt a bolt területe és a szaküzlet a Dél-Dunántúl egyik meghatározó horgászboltjává vált. A Fish-Master Horgászbolt a régió kiemelt szaküzlete a Shimano és Spro termékek forgalmazásában. A bolt folyamatos akciókkal igyekszik vásárlói kedvében járni. A bolt vezetője, ifj. Tóth László Baranya megye ismert versenyhorgásza, aki a finomszerelékes módszerek mellett a pergető, rablóhalfogó és általános módszerekben is otthon van, akárcsak a boltban dolgozó másik két eladó. A széles áruválaszték mellett az eladók szakmai hozzáértése az, ami kiemeli a Fish-Master horgászcikk-szaküzletet a város többi horgászboltja közül. A horgászok visszajelzéseinek, észrevételeinek maximális figyelemve vételével igyekszik a Fish- Master Horgászbolt folyamatosan a legmagasabb színvonalon működni. A bolt hírnevét öregbíti az értékes díjazással minden évben megrendezésre kerülő Fish-Master Kupa, amelyet idén már hatodik alkalommal tartottunk meg és amelyre már nem csupán a megye és a régió horgászai jönnek el összemérni tudásukat, hanem az ország más vidékeiről is érkeznek versenyzők.

Hirdetés
Fish-X

Fish-X

Ezúton szeretném bemutatni Önnek a családi vállalkozásunk által immár hét éve gyártott termékeket, melyek kialakítása 40 éves horgász- tapasztalatomon alapul. A 'Fish X-3' botzsákok, hátizsákok, táskák, kerek- száktartók, gondos kézi munkával, jó minőségű teljesen vízálló anyagból készülnek, mely még - 20 C° - on sem törik ki. A hosszú élettartam érdekében nem használunk műanyag csatokat a váll pántoknál, a válaszfalakat pedig rendkívül strapabíró pavilon ponyvából készítjük. (Ez a gyengébb minőségű termékeknél papír alapú bélésanyag, vagy a szintén kilóra vásárolható tartósnak nem nevezhető műbőrökből készül!) A praktikusságot és kényelmet szolgálja a minden rekeszben megtalálható két pontos bot rögzítés, a két kocsis 'oda-vissza' cipzár, és a különböző nagyságú tároló zsebek. Az ár-érték arány nagyon jó! Rendkívül kedvező termelői áron, raktárunkról folyamatosan, postafordultával tudjuk a megrendeléseket teljesíteni. Termékskálánk folyamatosan bővül, esetenként egyedi munkákat is vállalunk. Amennyiben Ön is fontosnak tartja a: JÓ MINŐSÉGŰ HAZAI TERMÉKEK térhódítását az olcsóbb, ám az esetek nagy többségében silány távol-keleti tömegáruval szemben szívesen lennénk partnerei ebben!

FishNet horgászcikk webáruház

FishNet horgászcikk webáruház

Horgász webáruház a Tf Gear és a Mainline Baits teljes választékával! Emellett Dynamite Baits, Fox, Korda és rengeteg egyéb horgászfelszereléssel várjuk! Több, mint 50 gyártó termékeit kínáljuk, mindenféle horgászati típusban megtalálhatja a megfelelő felszerelést, ha minket választ!

Fishtales - horgászcikk nagyban

Fishtales - horgászcikk nagyban

Minőség, speciális tulajdonságok, a mindennapi pecás számára elérhető ár és tetszetős külső. Mindig friss élőcsali, csali és aprócikk beszerzés jó áron - egyetlen helyről! Ebben kívánunk partnereink rendelkezésére állni. A csaknem teljes hazai paletta mellett a legnépszerűbb külföldi gyártók termékei is megtalálhatók kínálatunkban.

Fly fishing horgászáruház

Fly fishing horgászáruház

Üzletünk a Fly-Fishing márkanév képviselőjeként a legyezőhorgász felszerelésekre és horgászfelszerelésre specializálódott. Áruházunk az egyik legnagyobb és legrégebbi legyezőhorgász-felszerelést kínáló oldalak közé tartozik. Nagy választékban kínálunk minőségi legyező horgászatra szánt botokat (G Loomis, St Croix és Fenwick) és orsókat egyaránt.

FOX

FOX

A Fox International gyártja, szállítja a ponty, csuka, ragadozó, speciális és match horgász felszereléseket az Egyesült Királyságban, Európában és a világ többi részén. A Fox nem csupán egy eszköz, ez egy életforma. Minden héten több tízezer ember horgászik az egész világon a FOX termékeket, megoldásokat használva. Most már a FOX márka megszilárdította a helyét, és az egyik vezető gyártó lett a durva, match, ponty, ragadozó és tengeri piacokon Európában.

FPD horgászcentrum

FPD horgászcentrum

Bízunk abban, hogy az oldal neked is tetszeni fog és gyakran ellátogatsz hozzánk. Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy te igazán jól érezd magad nálunk. Itt valóban minden fontos információt megtalálsz, és a fórumon új barátokra lelhetsz. A webáruházunkban található termékeket kiváló minőségük ellenére igyekszünk nagyon kedvező áron kínálni. Ha nálunk vásárolsz, lehetőséged nyílik arra, hogy a kiválasztott terméket ne csak egy képen tudd megtekinteni, hanem a partnereinkhez - a lakhelyedhez legközelebb eső horgászboltba - is kérheted a szállítást. Itt kézbe veheted, élőben megvizsgálhatod, ezáltal meggyőződhetsz róla, hogy tényleg egy kiváló minőségű terméket fogsz megvásárolni, és még postaköltséget sem kell fizetned.

Gone Fishin Shop

Gone Fishin Shop

Széles választékban kínálunk sós és édesvízi halászati-,és horgász eszközöket, vadász eszközöket! Szolgáltatásaink közé tartozik a lőfegyverek, lőszerek újratöltése, outdoor ruházat és kemping felszerelések értékesítése. Kínálunk komplett csalikat, friss és fagyasztott csalikat is! Készletünkön sok termékcsalád megtalálható.

Halacska Horgászbolt

Halacska Horgászbolt

Üzletünk a Top Mix budapesti mintaboltjaként működik, de ezen kívül több népszerű márka horgászcikkeit is forgalmazzuk. Boltunkat az Örs Vezér tér közelében, a Bolgárkertész utcában találják meg. A hely kiválasztásánál fontos szempont volt a metró, és számtalan egyéb tömegközlekedési eszköz közelsége, valamint, hogy a gépkocsival érkezőket mindig várja a bolt előtt ingyenes, szabad parkolóhely. Árukészletünket igyekszünk vásárlóink igényeinek megfelelően alakítani, folyamatosan bővíteni, a felmerülő kéréseket szinte mindig pár nap teljesítjük. Eladóink legjobb tudásuk szerint igyekeznek a felszerelés, az etetőanyag, a csali, a megfelelő horgásztechnika kiválasztásában. Csapatunk szaktudását versenyhorgászok erősítik.

Tuti menü