Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászbolt linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Horgászbolt képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
 Fogas Horgászcikk - Fejér m.

Fogas Horgászcikk - Fejér m.

Vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk és jelenlegi helyünkre 2002 telén költöztünk. Néhány év alatt a Fogas Sport-, Horgászcikk Szaküzlet Fejér megye és a Velencei-tó környékének legnagyobb horgászboltjává fejlődött. Vevőinket kultúrált körülmények között szaktudásunkhoz mérten, a legudvariasabban próbáljuk kiszolgálni. Kiemelkedő szerepet játszik üzletünkben a versenyhorgászat, ezért szinte minden olyan termék, ami ehhez szükséges, nálunk megtalálható. Kezdőknek és haladóknak egyaránt segítségére lehetünk a helyes felszerelés kiválasztásában.

ABSF Horgász áruház

ABSF Horgász áruház

A Dél-Dunántúli régió legnagyobb horgászáruháza sok szeretettel várja azokat a horgászokat, akik nem csak a számítógép előtt ülve szeretnének mazsolázni a szinte áttekinthetetlenül széles áruválasztékunkból. Garantált, hogy az ide látogató horgászok akkor is elégedetten távoznak, ha nem Pécsről, hanem messzebbről érkeztek, mert egy átlagos horgászüzlet választékának sokszorosából válogathatnak rendkívül kedvező árakon. Áruházunk 600m2 alapterületen, több mint 350m2-es eladótérrel raktárral és hatalmas kínálattal várja kedves vásárlóinkat. Kínálatunkban több, mint 200db orsóval, 800db horgászbottal, gépi zsinórtekercseléssel, sátrakkal, fotelokkal, táskákkal, megszámlálhatatlan mennyiségű csalival és etetőanyaggal, bojlikkal, horgokkal és minden egyébb kiegészítővel és aprócikkel várjuk vásárlóinkat. Megközelítés és parkolás: Pécsett a 6-os főút közvetlen közelében, ingyenes parkolási lehetőséggel várunk minden horgásztársat.

Állateledel és Horgászbolt Derecske

Állateledel és Horgászbolt Derecske

A hobbybolt online horgászboltban megtalálják mindazokat a világmárkákat, amiket keresnek, vagy szeretnének megvenni és kipróbálni a legújabb fejlesztésű csalikat bojlikat,aromákat és többek között a legújabb fejlesztésű bojlis botokat és a nagy terhelésű távdobó orsókat. Az állateledelben sincsen hiány, sőt a hörcsög kényeztetésére szolgáló új csúzdás hörcsögketrec is a palettán várja a vevőit. Az akvarisztika is minden külső és belső szűrő kapható, automata fűtőtő az eledelig kapható.

AnglerSztár horgászcikk nagyker.

AnglerSztár horgászcikk nagyker.

Áruházunkban barangolhat kedvenc horgászcikk márkái között. Jelenleg 18 kategória 41 cikke között válogathat. Forgalmazott termékek, márkák: ANGLER SZTÁR, BALZER, BYRON, CORMORAN, D.A.M., DRENNAN, Euro carp, EUROHOLD, EUROSTAR, GAMAKATSU, MOSELLA, MUSTAD, OKUMA, OWNER, PLASTICA PANARO, RAPALA, RIVE, RUBLEX, Sensas, SHIMANO, SPRO, STONFO, TRABUCCO, YAD.

Aranyhal-Baja horgászcikk

Aranyhal-Baja horgászcikk

Fő profilunk az Eurostar kft. által forgalmazott termékek eljuttatása Tolna, Bács-Kiskun és Csongrád megye területén lévő horgászcikk kereskedőkhöz. Folyamatos kapcsolatban vagyunk több mint 60 kiskereskedővel, kiket heti rendszerességgel a terítőautóval vagy a Baján megtalálható nagykereskedésünkben szolgálunk ki. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk Baja és vonzáskörzetében élő horgászok teljes mértékű kiszolgálására, ami kiskereskedéseinken keresztül történik. A honlappal szeretnénk tágabb lehetőséget teremteni horgásztársainknak, hogy minél jobban megismerkedhessenek az általunk forgalmazott termékekkel.

Avasi Horgászbolt

Avasi Horgászbolt

Orsók, botok, felszerelések áruháza! Kínálatunkban feeder, picker, pergető, match, bojlis és általános horgászbotok mellett megtalál minden szükséges kiegészítőt! A megfelelő orsóktól, damiloktól a legmegfelelőbb csalikig mindent egy helyen megvásárolhat!

B.A.Z. megye - Angler Kft

B.A.Z. megye - Angler Kft

Az Angler Kft immár 1992 óta foglalkozik horgászzsinórok gyártásával, elsősorban alapanyag exportjával, késztermékek konfekcionálásával, nagykereskedelmével. Termékválasztékunkban mind a kiváló minőségű monofil zsinórok mind pedig a a fonott (100% Dyneema) horgászzsinórok egyaránt megtalálhatók.

Bálint Horgászbolt

Bálint Horgászbolt

Minden egy helyen, ami egy horgászt érdekelhet! Botok, orsók, kiegészítők, csalik, napijegyek árusítása, naprakész információk, versenyek szervezése, engedélyek érvényesítése! Üzletünk 2001 óta, egyre bővülő áruválasztékkal és a növekvő igényekhez alkalmazkodva, Szekszárd déli városrészén, jó megközelítési lehetőséggel, kíváló és ingyenes parkolási lehetőséggel várja régi és új vásárlóit. Bálint Károly vagyok, 1974 óta horgászom elsősorban békés halakra hagyományos és verseny módszerekkel. Ragadozó halakra is szívesen horgászom a környékbeli vízeken, a Sión, Szálkán vagy Keselyűsben. Több, mint 15 éve veszek részt horgászversenyeken Tolna megye egyik legsikeresebb egyesületének, a Harci Sporthorgász Egyesület tagjaként, mely egyesületnek elnöke vagyok. Legjobb eredményem az Országos Csapatbajnokságon Tolna megye válogatottjával szerzett bronzérem. Kata lányom azonban túltett rajtam. Ő 1999-ben Portugáliában nyert gyermek korosztályban világbajnoki csapat bronzérmet és többszörös női egyéni megyebajnok Tolna megyében. Szívesen segítünk kezdő és haladó horgásztársainknak, de mi is szívesen tanulunk másoktól.

Balzer

Balzer

Kezdetekben a Balzer cég megbízható, ismert világmárkák forgalmazásával foglalkozott. Mára mind a Balzer márkájú botok, (Edition IM12, Magna, Diabolo, Pronto, stb.), mind az orsók között (Metallica, Matrix Blue, Red Hed, Alutech, stb.) minden horgász megtalálja az igényének legjobban megfelelo terméket. Ugyanígy jól követhető az a céltudatos fejlesztési munka, melyet a zsinórok (Siglon, Platinum, Camtec, IronLine, Siglotex, stb.), műcsalik (Colonel villantók és wobblerek, twiszterek), horgok (Camtec) és egyéb kiegészítők területén végzünk. Termékfejlesztésünk alapelve: alakítani és megelőzni, nem pedig követni kell a divatot. Ugyanígy kiemelt hangsúlyt helyeztünk mindig az alkatrész utánpótlásra, termékeink szervizelésére.

Hirdetés
Barracuda horgászbolt - Hajdú-Bihar m.

Barracuda horgászbolt - Hajdú-Bihar m.

Szeretnél választ kapni arra, hogy mi miatt nem sikerült még kifognod álmaid kapitális halát? Célunk, hogy honlapunk által minden információt megkapj ahhoz, hogy még sikeresebb horgász váljon belőled! Mivel az információ érték, ezért honlapunkon tapasztalatokat cserélhetsz a fórumon és talán ennek köszönheted, majd a rekord fogásodat. Vagy barátságok szövődhetnek ami által talán egy másik ország horgászvizeit is kipróbálhatod, nem utolsó sorban a legkényelmesebb megoldás, ha már az üzletbe érkezésed előtt tudod, hogy mi is az a termék amire szükséged van, vagy akár otthonról is vásárolhatsz. Fontos momentum az is, hogy a nap 24 órájában lehetőséged van a vásárlásra. Oda figyelünk arra, hogy az árainkat a szokásos kiskereskedelmi árak alatt tartsuk. Így tudjuk kompenzálni neked a szállítási költséget!

Berkley

Berkley

A Berkley ® AMP semmihez sem hasonlítható horgászbot. Könnyebb, gyorsabb, érzékenyebb! Középpontjában az új AMP szabadalom fokozott érzékenységet biztosít, hogy a horgászok a legjobb eséllyel induljanak még a legfinomabb kapásnál is.

Best Fishing horgászcikk

Best Fishing horgászcikk

Nem véletlen, hogy a Best Fishing márka szlogenje: Horgászok alkotnak horgászoknak! A csónakgyártási technológia kifejlesztését néhány, évtizedes múlttal rendelkező profi horgász kezdeményezte. Először csak saját részre készítettek olyan ladikokat, melyekhez hasonlót sem lehetett beszerezni hazánkban, később a barátok, majd a külső megrendelések hatására kialakítottak egy többféle méretből álló típus-választékot. A Tisza-tavon néhány év alatt komoly megbecsülést vívtak ki maguknak. Mára az ország szinte minden részéből érkeznek megrendelések, ugyanúgy bevált a Fertő-tavon, mint a Tiszán és a Dunán. A két legnépszerűbb típus, a hatszemélyes 'Rocsó' (60 LE-ig), és a 6,2 m hosszú, négyszemélyes 'Ladik' (30 LE-ig) rendelkezik a Hajózási Főfelügyelet által kiállított típusbizonyítvánnyal, valamennyi modellhez műszaki leírást, kezelési kézikönyvet, gyártói táblát, típus számokat mellékel a gyártó, így a Best Fishing Boat nagyobb motorokkal való kötelező összevizsgáztatása is egyszerű.

Biai Horgászbolt

Biai Horgászbolt

Üzletünk Biatorbágyon, a történelmi múlttal rendelkező viadukt alatt, a benzinkút épületében található 2010. december elsejétől. A széles áruválaszték mellet aktuális információkkal és rendszeres akciókkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére! Horgászfelszerelés mellett található még élő és műcsali, éves jegy, területi engedélyek, etetőanyag, boilie-k, pelletek, botok, orsók stb.

Big Carp bojlis kellékek

Big Carp bojlis kellékek

A céget 2003-ban alapította Hermesz Zsolt, azon ötlettől indítatva, hogy egy olyan termékcsaládot hozzon létre mely addig, hiányzott a magyar horgászpiacról. A bojlizás egyre nagyobb térhódítása igényelt egy mindenki által elérhető árkategóriájú termékcsaládot. A cég folyamatos fejlesztése biztosította, hogy a Big Carp termékcsalád egy a bojlizás minden részét lefedő csali és kiegészítő kollekcióval rendelkezzen mára. 2003-ban a kínálatot az aroma kollekció és az addig nehezen elérhető fehérjék és alap lisztek jelentették. Az évről-évre bővülő kínálat révén mára minden szegmensét le tudjuk fedni a bojlizásnak. A Big Carp termékek megtalálhatóak, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Ukrajnában. Sok termék változik összetételében a tesztcsapataink visszajelzéseinek alapján, hogy minél fogósabbak legyenek. A Big Carp sikerének másik alapja a bojlizás egyszerűsítése. Sok cég arra törekszik, hogy az összetevők megszámlálhatatlan felhozatalával, bonyolult receptek sokaságával próbálja elkápráztatni a leendő bojlishorgászt.

Big Fish horgászbolt

Big Fish horgászbolt

Üzletünk lehetőséget nyújt a ráckevei Duna-ág és vízrendszerére érvényes éves területi és napijegyek megváltására és új tagok felvételére dolgozó szsz.miklósi tagsággal. - Sérült horgászfelszerelését javítjuk, vagy hivatalos márkaszervizben javíttatjuk. - Üzletünkben mindig friss élő csalik széles választékával, szakszerű kiszolgálással, tanácsadással és mérsékelt árakkal várjuk vásárlóinkat.

Blinker horgászbolt

Blinker horgászbolt

Üzletünkben kiemelten nagy a választék botokból, orsókból és egyéb horgászati kellékekből , melyek a kezdô haladó és profi horgászok minden igényét kielégítik. Vásárlóink folyamatosan frissülô, nagy választékú élôcsali állományból válogathatnak: csalihal, csonti, giliszta, nadály, szúnyog. Kisebb létszámú gyermekcsoportok részére, előre egyeztetett időpontban lehetőség van az akvárium megtekintésére, édesvízi halaink bemutatására. Horgászboltunk egyedülálló látványossága egy 100 m3-es szabadtéri tó, melyben a boltból és a klubhelyiségből is közvetlenül megfigyelhetik vizeink békés és ragadozó halait.

Cajg Center Horgászbolt

Cajg Center Horgászbolt

Engedje meg, mint a Cajg Center Webáruház tulajdonosa szeretettel köszöntsem, és egy pár mondatban bemutatkozzam. A webáruházat a Cajg Center Kereskedelmi Bt. alapította melynek 1997-óta vannak horgászcikk kereskedelemmel kapcsolatos tapasztalatai. Mi magunk is gyakorló horgászok vagyunk, így nem csak értékesítjük termékeinket, de tanácsokkal, javaslatokkal és észrevételekkel is tudunk szolgálni termékeinkkel kapcsolatban. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken . Reméljük, hogy választékunk és a kiszolgálásunk elnyeri tetszésüket!

Tuti menü