Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászcikk gyártók képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgászcikk gyártók - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgászcikk gyártók
Keresés
Találatok száma - 10 db
D.A.M.

D.A.M.

Minőségi orsók, damilok német gyártótól! A DAM technológiával készülő horgászzsinórok a DAMYL szinonimájaként szolgálnak. Németország első számú horgászzsinór márkájaként ismertek, mivel több mint fél évszázada a Damyl a neve minden horgász által használt horgászzsinórnak. A DAMYL folyamatosan fejlődik. Az új technológiák (Hi-Tech anyagból), folyamatos fejlesztések és a szigorú minőségbiztosítási intézkedések garantálják a világszerte ismert DAMYL-Minőséget.

Deáky Fishing

Deáky Fishing

Nézze meg oldalunk, reméljük termékeink elnyerik tetszését! Néhány mondatban rólunk és termékeinkről!A DEÁKY FISHING TACKLE egy családi vállalkozás, kb. 60 kilométerre található Budapesttől, Romhányon. 1984-ben indítottuk vállalkozásunk, ekkor kezdtünk ólomsúlyok gyártásába, hogy azokat a magyar piacra szállítsuk. A nagy magyar horgászfelszerelés-nagykereskedők nagy sikerrel exportálták a termékeinket Nyugat-Európába. Majd termékeink iránt fokozódott a külföldi érdeklődés, ezért 1996 óta magunk szervezzük az exportjainkat, ami azt jelenti, hogy termékeinket kedvezőbb áron tudjuk eljuttatni vásárlóinkhoz. Amennyiben érdekli kibővült termékkínálatunk, nézze meg katalógusunkat online!

DÍNÓ úszó

DÍNÓ úszó

Alapvető célként az úszós horgászat, és az azzal kapcsolatos modern, korrekt ismeretek terjesztését tűztem ki célul, érintve más országok horgászati stílusát is. Természetesen a termékek bemutatását nem szorítjuk háttérbe. Azokon keresztül szeretnék a jelenlegi, úszós horgászatról alkotott képben tisztább korrektebb képet adni, közreadva az évtizedes tapasztalatot-'tudást', melyet eddig sikerült megszereznem. Lőrincz Dénes - Dínó

Horváth Horgászcikk

Horváth Horgászcikk

Cégünk családi vállalkozásként 1972 óta foglalkozik műanyag fröccsöntéssel. A horgászcikk piacon 1982 óta vagyunk jelen. Termék skálánk tároló dobozokból, kapásjelzőkből és különböző saját tervezésű, ötletes szerelék kiegészítőkből áll. Alap elvünk: kiváló minőségű, praktikus termékek gyártása a legjobb alapanyagokból. Célunk, hogy olyan eszközöket fejlesszünk ki, amelyekkel megkönnyítjük és élvezetesebbé teszzük a horgászatot.

Mustad

Mustad

A legtöbb embernek a horog képességével kapcsolatos legfontosabb elvárása az, hogy halakat fogjon vele, és persze szintén ez volt a legfontosabb a Mustad számára is, amikor megtervezte és fejlesztette egyedi horogmintáját.

OWNER

OWNER

Mi az Owner American vállalatnál majdnem egy évtizedes erőfeszítést szenteltünk arra, hogy egy sor magas minőségű, nagy teljesítményű horgot fejlesszünk ki. Termékeink ma a legnépszerűbb és a legjobb márkák közé tartozik az édes és sós vízi horgászok között is.

Professional halcsali

Professional halcsali

Cégünk 2001-ben kezdett hozzá a Professional halcsali gyártásához. Az egyik legrégebben gyártott hazai hal etetőanyag a 'Hokév Professionál' , egy teljesen átalakított saját fejlesztésű etetőanyag családját dolgoztuk ki, úgy csomagolásban, mit beltartalom tekintetében. Ismerje meg termékünket Ön is!

Shimano horgászcikkek

Shimano horgászcikkek

Szerte a világon alkalmazott számtalan módszerhez egyedi akciókkal ellátott horgászbotokat gyártanak. Legyen az csúcskategóriás, vagy akár olcsóbb árú horgászbot, tervező mérnökeik mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják. Ha egy alapanyagnévben az XT betűket és egy számot látunk például XT100, ez a szakítószilárdságot jellemzi, melyet a felhasznált karbonszál kontrolált körülmények között bír. Minél nagyobb a szám, annál erősebb és drágább a karbonszál. Néha inkább praktikus horgászati okokból, mind kereskedelmi szempontokból szükséges a különböző karbonanyagokat keverni, alacsony gyantatartalmú, összetett SHIMANO bioszálakkal vagy akár üvegszálakkal. Így nem csak az ár lesz kedvezőbb,de a horgászbot akciója is erősebbé, tartósabbá válik, és ezáltal alkalmasabb lesz speciális elvárásokhoz, körülményekhez.

Spro horgászcikkek

Spro horgászcikkek

A karbonhálós erősítés miatt ezek a botok gyorsabbak rugalmasabbak reagálnak a halak megugrásaira, ezáltal biztonságosabbá válik a fárasztás. A 2007-es szériába már bekerültek a pergetőbotok is, amelyek igazán kedvező ár- érték arányú botok. Természetesen Dyno széria is LTS- SIC gyűrűkkel kerül forgalomba, amelyek könnyebbek más gyűrűknél és megakadályozzák a zsinórsúrlódás következtében fellépő túlhevülést.

Hirdetés
Timár Mix

Timár Mix

A Timár család életében meghatározó szerepe volt, van a halaknak, víznek. Négy generáció tapasztalatára, az ük szülőkig visszanyúló halász múltra, hal ismeretére támaszkodva semmi csodálkozni való nincs abban, hogy az 1960-as években megérintett a versenyhorgászat. Akik már akkor horgásztak, tudják egészen más volt akkor a kínálat a horgászcikk piacon. Etetőanyag piacról beszélni sem lehetett akkor még hazánkban. A versenyzők féltett titokként kezelték saját jól bevált keverékeiket, így aztán nem meglepő, hogy egy - egy akkoriban bevált etetőanyag most sem hiányzik a kereskedések polcairól.

Tuti menü