Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászbot márkák képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgászbot márkák - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgászbot márkák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balzer

Balzer

Kezdetekben a Balzer cég megbízható, ismert világmárkák forgalmazásával foglalkozott. Mára mind a Balzer márkájú botok, (Edition IM12, Magna, Diabolo, Pronto, stb.), mind az orsók között (Metallica, Matrix Blue, Red Hed, Alutech, stb.) minden horgász megtalálja az igényének legjobban megfelelo terméket. Ugyanígy jól követhető az a céltudatos fejlesztési munka, melyet a zsinórok (Siglon, Platinum, Camtec, IronLine, Siglotex, stb.), műcsalik (Colonel villantók és wobblerek, twiszterek), horgok (Camtec) és egyéb kiegészítők területén végzünk. Termékfejlesztésünk alapelve: alakítani és megelőzni, nem pedig követni kell a divatot. Ugyanígy kiemelt hangsúlyt helyeztünk mindig az alkatrész utánpótlásra, termékeink szervizelésére.

Berkley

Berkley

A Berkley ® AMP semmihez sem hasonlítható horgászbot. Könnyebb, gyorsabb, érzékenyebb! Középpontjában az új AMP szabadalom fokozott érzékenységet biztosít, hogy a horgászok a legjobb eséllyel induljanak még a legfinomabb kapásnál is.

FOX

FOX

A Fox International gyártja, szállítja a ponty, csuka, ragadozó, speciális és match horgász felszereléseket az Egyesült Királyságban, Európában és a világ többi részén. A Fox nem csupán egy eszköz, ez egy életforma. Minden héten több tízezer ember horgászik az egész világon a FOX termékeket, megoldásokat használva. Most már a FOX márka megszilárdította a helyét, és az egyik vezető gyártó lett a durva, match, ponty, ragadozó és tengeri piacokon Európában.

Redington

Redington

A Redington legyezőbotok megadják azt az értéket, amire szükséged van, és azt a minőséget, amit megérdemelsz. A minőségi legyező - horgászbotok és a Redington botok gyűjteménye minőségben és értékben is a legjobbat nyújtja. Tehát ezen termékekkel biztosan a legtöbbet tudod kihozni a műlegyes horgász-kalandjaidból.

Shimano

Shimano

A SHIMANO a horgászbot készítésekor a legújabb karbonszálas technológiát és a legmodernebb gyártási eljárásokat használja, és szerte a világon alkalmazott számtalan módszerhez egyedi akciókkal ellátott horgászbotokat gyártanak. Legyen az csúcskategóriás, vagy akár olcsóbb árú horgászbot, tervező mérnökeik mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használják. Ha egy alapanyagnévben az XT betűket és egy számot látunk például XT100, ez a szakítószilárdságot jellemzi, melyet a felhasznált karbonszál kontrolált körülmények között bír. Minél nagyobb a szám, annál erősebb és drágább a karbonszál. Néha inkább praktikus horgászati okokból, mind kereskedelmi szempontokból szükséges a különböző karbonanyagokat keverni, alacsony gyantatartalmú, összetett SHIMANO bioszálakkal vagy akár üvegszálakkal. Így nem csak az ár lesz kedvezőbb,de a horgászbot akciója is erősebbé, tartósabbá válik, és ezáltal alkalmasabb lesz speciális elvárásokhoz, körülményekhez.

Spro

Spro

A Spro különböző összehangolt párosokat kínál szuper áron. Minden horgász módszerhez megtalálható szettek kínálnak a horgászok számára. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a DYNO széria Magyarország egyik legsikeresebb bitszériája, azonban mint ahogy a legjobb autóknál is őt sem kerülheti el a modellfrissítés, azaz a technikai paraméterek fejlesztése. Igazán nehéz helyzetben voltunk, hiszen a mérce igen magasra volt rakva. Az új TFX-6 Prémium carbon szerkezete tömörebb, mint a szokásos karbon anyagoké ezáltal, ellenállóbb és rugalmasabb bottestet sikerült előállítani. A 12 szeres karbonhálós erősítés miatt ezek a botok gyorsabbak rugalmasabbak reagálnak a halak megugrásaira, ezáltal biztonságosabbá válik a fárasztás. A 2007-es szériába már bekerültek a pergetőbotok is, amelyek igazán kedvező ár- érték arányú botok. Természetesen Dyno széria is LTS- SIC gyűrűkkel kerül forgalomba, amelyek könnyebbek más gyűrűknél és megakadályozzák a zsinórsúrlódás következtében fellépő túlhevülést.

Tuti menü