Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászboltok - Tolna képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgászboltok - Tolna - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgászboltok - Tolna
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bálint Horgászbolt

Bálint Horgászbolt

Minden egy helyen, ami egy horgászt érdekelhet! Botok, orsók, kiegészítők, csalik, napijegyek árusítása, naprakész információk, versenyek szervezése, engedélyek érvényesítése! Üzletünk 2001 óta, egyre bővülő áruválasztékkal és a növekvő igényekhez alkalmazkodva, Szekszárd déli városrészén, jó megközelítési lehetőséggel, kíváló és ingyenes parkolási lehetőséggel várja régi és új vásárlóit. Bálint Károly vagyok, 1974 óta horgászom elsősorban békés halakra hagyományos és verseny módszerekkel. Ragadozó halakra is szívesen horgászom a környékbeli vízeken, a Sión, Szálkán vagy Keselyűsben. Több, mint 15 éve veszek részt horgászversenyeken Tolna megye egyik legsikeresebb egyesületének, a Harci Sporthorgász Egyesület tagjaként, mely egyesületnek elnöke vagyok. Legjobb eredményem az Országos Csapatbajnokságon Tolna megye válogatottjával szerzett bronzérem. Kata lányom azonban túltett rajtam. Ő 1999-ben Portugáliában nyert gyermek korosztályban világbajnoki csapat bronzérmet és többszörös női egyéni megyebajnok Tolna megyében. Szívesen segítünk kezdő és haladó horgásztársainknak, de mi is szívesen tanulunk másoktól.

Duna horgászbolt

Duna horgászbolt

Üzletünk megnyitásával alapvető változást hoztunk az addigi, környezetünkben található horgászboltok kínálatához képest. Folyamatosan megújuló árukészlettel soha nem látott mennyiségben és féleségben kínáljuk a hazai előállítású két legkedveltebb etetőanyag családot és azok csali termékeit, természetesen ajánlva mellettük neves külföldi etetőanyagokat, ízesítőket, adalékokat. Környékben elsőként és vezetőként mutatjuk be a bojlis horgászat eszközeinek széles palettáját, forgalmazzuk kellékeit, a bojligyártástól az orsón át a sátorig hazai és külföldi gyártóktól. A versenyhorgászatot művelők, vagy azzal_kacérkodók üzletünkben a dézsától a versenyládáig mindent megtalálnak. A kezdő horgászok bátran fordulhatnak hozzánk problémáikkal, felvetéseik megválaszolásra kerülnek. A horgászatot komfortosító termékeket, így kiskocsit, ernyőt, széket, ágyat, fél-sátrat, ruházatot nálunk megrendelheti, állandó készletünkből válogathat.

Fish-X

Fish-X

Ezúton szeretném bemutatni Önnek a családi vállalkozásunk által immár hét éve gyártott termékeket, melyek kialakítása 40 éves horgász- tapasztalatomon alapul. A 'Fish X-3' botzsákok, hátizsákok, táskák, kerek- száktartók, gondos kézi munkával, jó minőségű teljesen vízálló anyagból készülnek, mely még - 20 C° - on sem törik ki. A hosszú élettartam érdekében nem használunk műanyag csatokat a váll pántoknál, a válaszfalakat pedig rendkívül strapabíró pavilon ponyvából készítjük. (Ez a gyengébb minőségű termékeknél papír alapú bélésanyag, vagy a szintén kilóra vásárolható tartósnak nem nevezhető műbőrökből készül!) A praktikusságot és kényelmet szolgálja a minden rekeszben megtalálható két pontos bot rögzítés, a két kocsis 'oda-vissza' cipzár, és a különböző nagyságú tároló zsebek. Az ár-érték arány nagyon jó! Rendkívül kedvező termelői áron, raktárunkról folyamatosan, postafordultával tudjuk a megrendeléseket teljesíteni. Termékskálánk folyamatosan bővül, esetenként egyedi munkákat is vállalunk. Amennyiben Ön is fontosnak tartja a: JÓ MINŐSÉGŰ HAZAI TERMÉKEK térhódítását az olcsóbb, ám az esetek nagy többségében silány távol-keleti tömegáruval szemben szívesen lennénk partnerei ebben!

Horgászboltok Szekszárdon

Horgászboltok Szekszárdon

A lapon több horgászbolt elérhetőségét is megtalálja, melyek horgászcikk készítők, vagy horgászcikkek, sportszerek, játékok árusításával foglalkoznak! Az itt található üzletek termékei között horgászbotokat, orsókat, zsinórokat, aromákat, bojlikat, dippeket, etetőanyagokat is megtalál!

Hunor Horgász-vadászbolt Dombóvár

Hunor Horgász-vadászbolt Dombóvár

Horgászcikkek, botok, orsók, kiegészítők, friss élőcsali, vadászfelszerelések, fegyverek, lőszerek. Az üzletben megtalálhatóak a világ összes vezető horgászfelszerelést és vadászcikket gyártó cégek termékei. Állandó akciók, csomagküldés, kedvező árak. További információ az üzlet honlapján található.

Multi Fish Bt.

Multi Fish Bt.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a horgászcikk szakmában és országszerte értékesítjük termékeink nagy választékát kiváló minőségben versenyképes áron. Szeretnénk növelni elégedett vásárlóink számát és örömmel vennénk további hosszú-távú kapcsolatokat új partnerekkel.

Tuti menü