Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászboltok - Baranya képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgászboltok - Baranya - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgászboltok - Baranya
Keresés
Találatok száma - 6 db
ABSF Horgász áruház

ABSF Horgász áruház

A Dél-Dunántúli régió legnagyobb horgászáruháza sok szeretettel várja azokat a horgászokat, akik nem csak a számítógép előtt ülve szeretnének mazsolázni a szinte áttekinthetetlenül széles áruválasztékunkból. Garantált, hogy az ide látogató horgászok akkor is elégedetten távoznak, ha nem Pécsről, hanem messzebbről érkeztek, mert egy átlagos horgászüzlet választékának sokszorosából válogathatnak rendkívül kedvező árakon. Áruházunk 600m2 alapterületen, több mint 350m2-es eladótérrel raktárral és hatalmas kínálattal várja kedves vásárlóinkat. Kínálatunkban több, mint 200db orsóval, 800db horgászbottal, gépi zsinórtekercseléssel, sátrakkal, fotelokkal, táskákkal, megszámlálhatatlan mennyiségű csalival és etetőanyaggal, bojlikkal, horgokkal és minden egyébb kiegészítővel és aprócikkel várjuk vásárlóinkat. Megközelítés és parkolás: Pécsett a 6-os főút közvetlen közelében, ingyenes parkolási lehetőséggel várunk minden horgásztársat.

Carpmania horgászáruház

Carpmania horgászáruház

A portál létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan oldalt hozzunk létre, ahol a pontyhorgászok megbeszélhessék egymással tapasztalainkat csalikról, vizekről, felszerelésekről. Az oldal látogatottsága napról-napra emelkedett. Oldalunk lassan magazinná alakult. Különböző írásokat jelentettünk meg technikákról, alapanyagokról, ill. különböző bojlis túrák sikereiről ill. sikertelenségéről. Az év végére meghatározó tényezővé alakult oldalunk a horgászportálok között. Ekkor már komoly terveket szövögettünk.... 2007 január - Carpmania webáruház megnyitása... Év elején komoly mérföldkőhöz érkeztünk. Hosszas előkészületek után megnyitottuk a carpmania.hu webáruház virtuális kapuit. A boltban kizárólag a bojlis horgászoknak szánt felszereléseket, adalékokat forgalmazunk.

Fish-Master

Fish-Master

A Fish-Master Kft.-t 2001. tavaszán alapította a két cégtulajdonos, a Fish-Master Horgászbolt 2001. június 5.-én nyílt meg Pécsett. Az azóta eltelt évek során a kezdeti 20 m2-ről 60m2-re nőtt a bolt területe és a szaküzlet a Dél-Dunántúl egyik meghatározó horgászboltjává vált. A Fish-Master Horgászbolt a régió kiemelt szaküzlete a Shimano és Spro termékek forgalmazásában. A bolt folyamatos akciókkal igyekszik vásárlói kedvében járni. A bolt vezetője, ifj. Tóth László Baranya megye ismert versenyhorgásza, aki a finomszerelékes módszerek mellett a pergető, rablóhalfogó és általános módszerekben is otthon van, akárcsak a boltban dolgozó másik két eladó. A széles áruválaszték mellett az eladók szakmai hozzáértése az, ami kiemeli a Fish-Master horgászcikk-szaküzletet a város többi horgászboltja közül. A horgászok visszajelzéseinek, észrevételeinek maximális figyelemve vételével igyekszik a Fish- Master Horgászbolt folyamatosan a legmagasabb színvonalon működni. A bolt hírnevét öregbíti az értékes díjazással minden évben megrendezésre kerülő Fish-Master Kupa, amelyet idén már hatodik alkalommal tartottunk meg és amelyre már nem csupán a megye és a régió horgászai jönnek el összemérni tudásukat, hanem az ország más vidékeiről is érkeznek versenyzők.

HorgászCikk.hu

HorgászCikk.hu

Carp Academy, Carp Star, CarpZoom, Cukk és DAM termékek széles választéka! Termékeink között aromákat, bojlikat, dippeket, etetőanyagokat, horgászbotokat, orsókat, zsinórokat is megtalál! ... Akciós termékek, árzuhanás: CarpZoom Pellets - 10 mm 800g Csökkentett olajtartalmú, gyorsan oldódó attraktor etető pellet. Ideálisan használható önállóan, vagy etetőanyagba keverve is ... Termékeink - Akciós termékeink - Aromák, Folyadék, Por ... Bojlik ... Dippek, Folyékony, Por ... Etetőanyagok, Adalékok, Darabos, Komplett ... Harcsázó stupekok, ólmok, Behúzó ólomok, Felszíni bukó stupekok, Felszíni stupekok, Felszíni kicsi, Felszíni nagy, Vízközti stupekok ... Horgászbotok, Bojlis, Bolognai, Feeder, Harcsázó, Legyező, Pergető, Picker, Rakós, Spicc, Surf, Teleszkópos ... Horgok, Békés halaknak és pontynak, Bojlis, Harcsázó, Három ágú, Kötözött, Süllőző ... Orsók, Elsőfékes, Harcifékes, Hátsófékes, Legyező, Multiplikátor, Nyeletőfékes, Pergető, Távdobó, Univerzális ... Pelletek, Etető pellet, Horog pellet ... Zsinórok ...

Potyka Porta horgászáruház

Potyka Porta horgászáruház

A legmodernebb technológiával gyártott, klasszikus, ragasztott gyűrűs teleszkópos botok. Orsók, zsinórok, felszerelések széles választéka várja! Vállalkozásunk 1995-ben alakult, horgászcikk kis- és nagykereskedelemmel export-import tevékenységgel foglalkozik. Kiskereskedelmi egységünk, a Potyka Horgászbolt 1996 januárjában nyitott, az azóta eltelt időben, bővülő vevőkörünk megelégedésére a térség egyik legjelentősebb horgászboltjává fejlődött. Az üzletben hozzáértő kollégáink segítenek eligazodni a horgásztermékek rengetegében, s szakszerű tanácsaikkal segítenek kiválasztani a vevő elképzelésének leginkább megfelelő terméket. A bolt kínálatában a Magyarországon forgalmazott jelentősebb márkák megtalálhatók, de vevőink speciális termékekre vonatkozó kérését az esetek nagy százalékában tudjuk teljesíteni. Nagykereskedelmi tevékenységünk során Baranya, Tolna, Somogy megye mintegy 80 horgászcikk szaküzletével vagyunk kapcsolatban, terítőautóink hetente menetrendszerűen felkeresik őket. 1997-től horgászcikkek export-import kereskedelmével is bővült tevékenységi körünk.

Rácvárosi Horgászbolt és Webáruház

Rácvárosi Horgászbolt és Webáruház

Magyarországon forgalmazott horgászcikkek kereskedelme, minden horgászmódszerhez, készletről, vagy megrendelésre. Kedvező árak, nagy árukészlet, szakértő eladói team. 30 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítási díj. Amennyiben konkrét elképzelése van, de nem találja Webshopunkban, kérjük keressen minket, bármely elérhetőségünkön, segítünk!

Tuti menü