Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászbolt - Komárom-Esztergom képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgászbolt - Komárom-Esztergom - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgászbolt - Komárom-Esztergom
Keresés
Találatok száma - 8 db
Blinker horgászbolt

Blinker horgászbolt

Üzletünkben kiemelten nagy a választék botokból, orsókból és egyéb horgászati kellékekből , melyek a kezdô haladó és profi horgászok minden igényét kielégítik. Vásárlóink folyamatosan frissülô, nagy választékú élôcsali állományból válogathatnak: csalihal, csonti, giliszta, nadály, szúnyog. Kisebb létszámú gyermekcsoportok részére, előre egyeztetett időpontban lehetőség van az akvárium megtekintésére, édesvízi halaink bemutatására. Horgászboltunk egyedülálló látványossága egy 100 m3-es szabadtéri tó, melyben a boltból és a klubhelyiségből is közvetlenül megfigyelhetik vizeink békés és ragadozó halait.

CARP-X Horgászbolt

CARP-X Horgászbolt

Folyamatos akciókkal kedveskedünk, vásárlóinknak igyekszünk hogy minden horgász megtalálja nálunk a számítását. A horgászat szép sport, mi szívesen látjuk személyesen is a horgászboltunkban. Online horgászboltunkban kényelmesen nézelődhet hamarosan!

Csöri-Csali Horgászbolt

Csöri-Csali Horgászbolt

Engedélyek: - Komáromtól-Szobi révig Dunára - Pilismaróti öböl - Esztergomi Kisduna - Bubánatvölgyi Kerektó (éves is) - állami jegy Főbb márkák: - Shimano - Energo Team - Milo - Sensas - Haldoradó - Perfect - Timár - Maros - Dinamit Baits - Trabucco - Maver - Euro Star - Rapala - Owner - Hayabusa - Dranon - Salmo - Exner - Clarusso - Carp Expert - Carbotex - Storm - Cukk - Van Den Eyden - Mozella - Gamakarsu - Nervis - Happy Carp Élő csali folyamatosan kapható.Saját gyártású fogós etetőanyagok kaphatóak.

Fischinfo

Fischinfo

Webáruház, vízbemutatók! A CarpZoom termékeink kizárólag természetes anyagokból állnak, eredetileg a gyártó nem is a horgászok, hanem halgazdaságok számára gyártott (és mind a mai napig gyárt) takarmányt. A haltakarmányozásban szerzett tapasztalatok alapján, a takarmányok alapanyagainak a felhasználásával készül a CarpZoom. Ebből adódóan minden CarpZoom etetőanyag teljesen halbarát, könnyen emészthető, és semmilyen elváltozást nem okoz a halak emésztőrendszerében. Az etetőanyagok környezetterhelő hatása is alacsony, de a mértéktelen etetést ezzel együtt kerülni kell, hiszen nagyon nagy mennyiségben minden etetőanyagnak lehet káros hatása a vízminőségre.

Öböl-horgászbolt

Öböl-horgászbolt

Vállalkozásom tízéves múltra tekint vissza, amelyet sok év horgászat tapasztalatával és fejlődésével a helyi adottságokat is figyelembe véve működtetek. A horgászok igényeinek megfelelően, valamint a fejlődés és szakmai vélemények alapján választok minőségi termékeket vásárlóim teljes körű kiszolgálására. A felszereléseken kívül tanácsokkal segítséget nyújtok a tavon pihenő, kikapcsolódásra vágyó horgász vendégek részére. Lehetőség van termékeim megrendelésére is.

Pontydepo

Pontydepo

Horgászfelszerelések A-Z-ig! Folyamatosan bővülő árukészlettel, széles választékkal , szakszerű kiszolgálás mellett várjuk a horgászni vágyókat! Mottónk: A mindennapi horgászattól a profi bojlizásig! jöjjön el a Pontydepoba!

Rosta Horgász bolt

Rosta Horgász bolt

Oldalunkon ízelítőt talál termékkínálatunkból, a teljes palettánkat megtekintheti Komáromban található üzletünkben is! Egész évben hatalmas élőcsali választékkal várjuk Önt. Állandó kínálat a teljesség igénye nélkül: csonti, pinki, giliszta (vékony , közepes, vastag), etetőszúnyog, tűzőszúnyog, nadály, pióca (csak rendelésre). Térjen be hozzánk, érdemes!

Szák Horgászbolt

Szák Horgászbolt

Mindennapi életünket áthatja az üzleti világ, és az üzleteket meghatározzák a mindennapok. Manapság leginkább mást sem teszünk, csak rohanunk, és megpróbálunk időt és pénzt spórolni mindenhol, ahol lehet. Kinek van arra ideje, hogy kényelmesen, andalogva járja az üzleteket és szolgáltatókat, hogy kiválogassa mindazt, amire szüksége van? Nem sokunknak. A számítógép által a választás és a vásárlás könnyebbé vált otthonról és a munkahelyünkről. A kínálat igen színes és sokféle, ma már linkről linkre járunk, nem utcáról utcára. Elgondolkodtunk, hogyan tehetnénk még könnyebbé a vásárlást - ezzel együtt az eladást - , hiszen csapatunk minden tagja gyakorlott on-line vásárló. Egy nagy térre van szükség, ahol eladó és vásárló találkozik, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres, ahol a kérdése, kérése nem marad megválaszolatlan, ahol mindenki igénye egyformán fontos és meghallgatásra talál.

Tuti menü