Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgász nagykereskedések képes leírás - Horgászbolt.tlap.hu
részletek »

Horgász nagykereskedések - Horgászbolt.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszbolt.tlap.hu » Horgász nagykereskedések
Keresés
Találatok száma - 11 db
AnglerSztár horgászcikk nagyker.

AnglerSztár horgászcikk nagyker.

Áruházunkban barangolhat kedvenc horgászcikk márkái között. Jelenleg 18 kategória 41 cikke között válogathat. Forgalmazott termékek, márkák: ANGLER SZTÁR, BALZER, BYRON, CORMORAN, D.A.M., DRENNAN, Euro carp, EUROHOLD, EUROSTAR, GAMAKATSU, MOSELLA, MUSTAD, OKUMA, OWNER, PLASTICA PANARO, RAPALA, RIVE, RUBLEX, Sensas, SHIMANO, SPRO, STONFO, TRABUCCO, YAD.

Best Fishing horgászcikk

Best Fishing horgászcikk

Nem véletlen, hogy a Best Fishing márka szlogenje: Horgászok alkotnak horgászoknak! A csónakgyártási technológia kifejlesztését néhány, évtizedes múlttal rendelkező profi horgász kezdeményezte. Először csak saját részre készítettek olyan ladikokat, melyekhez hasonlót sem lehetett beszerezni hazánkban, később a barátok, majd a külső megrendelések hatására kialakítottak egy többféle méretből álló típus-választékot. A Tisza-tavon néhány év alatt komoly megbecsülést vívtak ki maguknak. Mára az ország szinte minden részéből érkeznek megrendelések, ugyanúgy bevált a Fertő-tavon, mint a Tiszán és a Dunán. A két legnépszerűbb típus, a hatszemélyes 'Rocsó' (60 LE-ig), és a 6,2 m hosszú, négyszemélyes 'Ladik' (30 LE-ig) rendelkezik a Hajózási Főfelügyelet által kiállított típusbizonyítvánnyal, valamennyi modellhez műszaki leírást, kezelési kézikönyvet, gyártói táblát, típus számokat mellékel a gyártó, így a Best Fishing Boat nagyobb motorokkal való kötelező összevizsgáztatása is egyszerű.

Centrum horgászbolt

Centrum horgászbolt

Üzletünk a mátra lábánál található, Pásztón - Szlovákiából a Palotási-tóra igyekvő horgászoknak félperces kitérő, még az ország belsejéből a maconkai víztározóra igyekvőknek szintúgy. Üzletünk nagy hangsúlyt fektet a bojlis horgászat kellékeinek forgalmazására is! Kiemelt területi képviseletként a BigCarp, SBS, Mosella-Pelzer termékek kis és nagykereskedése, de a kínálatban megtalálható a Nutrabaits, Starbaits, CarpSpirit, X21, NashBaits, Eurobaits, Solar termékek széles palettája is, valamint saját termékünk a KING-BAITS bojlik kis és nagykereskedése!

Energofish Kft.

Energofish Kft.

Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-ben alakult, függetlenségét mai napig megőrző, magyar tulajdonú vállalkozás. 15 éve vagyunk tagjai az Eftta (European Fishing Tackle Trade Association) szervezetnek és állandó kiállítói vagyunk az általuk rendezett EFTTEX kiállításnak. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, méltán lehetünk büszkék saját márkáink minőségére. Gyártóink között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékeit forgalmazzuk. Az Energofish Kft, külföldi érdekeltségei által, évek óta jelentős szerepet tölt be a román, bolgár, orosz, ukrán, szerb, szlovák, szlovén, és néhány nyugat európai ország piacán. Sikereinkhez nagyban hozzájárul, hogy képesek vagyunk szinte azonnal alkalmazkodni a horgászok egyre gyakrabban fellépő speciális igényeihez. A felszerelések fejlesztésében hozzáértő szakembereink és az ország kiemelkedő versenyzői segítenek.

Fishtales - horgászcikk nagyban

Fishtales - horgászcikk nagyban

Minőség, speciális tulajdonságok, a mindennapi pecás számára elérhető ár és tetszetős külső. Mindig friss élőcsali, csali és aprócikk beszerzés jó áron - egyetlen helyről! Ebben kívánunk partnereink rendelkezésére állni. A csaknem teljes hazai paletta mellett a legnépszerűbb külföldi gyártók termékei is megtalálhatók kínálatunkban.

FPD horgászcentrum

FPD horgászcentrum

Bízunk abban, hogy az oldal neked is tetszeni fog és gyakran ellátogatsz hozzánk. Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy te igazán jól érezd magad nálunk. Itt valóban minden fontos információt megtalálsz, és a fórumon új barátokra lelhetsz. A webáruházunkban található termékeket kiváló minőségük ellenére igyekszünk nagyon kedvező áron kínálni. Ha nálunk vásárolsz, lehetőséged nyílik arra, hogy a kiválasztott terméket ne csak egy képen tudd megtekinteni, hanem a partnereinkhez - a lakhelyedhez legközelebb eső horgászboltba - is kérheted a szállítást. Itt kézbe veheted, élőben megvizsgálhatod, ezáltal meggyőződhetsz róla, hogy tényleg egy kiváló minőségű terméket fogsz megvásárolni, és még postaköltséget sem kell fizetned.

Haldorádó Centrum

Haldorádó Centrum

2006-ban nyitotta meg kapuit Dél-Magyarország legnagyobb horgászcikk kis- és nagykereskedése a HALDORÁDÓ CENTRUM. Az impozáns megjelenésű, közel 400 m2 alapterületű felépítményt 2006. április 3-án vehette birtokába a nagyközönség. Az eddig is biztos alapokon álló - nem csupán virtuálisan létező - vállalkozásunk óriásit lépett ezzel előre, amely nem csak az adott régióban élő horgászok számára jelent örömhírt. Ezt az írást és a mellékelt videofilmet kedvcsinálónak szánjuk, amelyben bemutatjuk az új, hétköznapinak semmiképpen sem nevezhető felépítményt. Ezt érdemes megnézni! Kilenc évvel ezelőtt, amikor megnyitottuk a Haldorádó Horgászboltot, mi sem gondoltuk, hogy vállalkozásunk ilyen szintre fejlődhet és egyszer majd egy európai színvonalú felépítmény büszke tulajdonosaiként, arra invitáljuk Önöket, hogy látogassanak meg minket.

Horgászbolt, horgász webáruház ECOFISH Kft

Horgászbolt, horgász webáruház ECOFISH Kft

Az életre hívásában nagy szerepe volt annak, hogy az alapítók és a tulajdonosok még mindig nagy igényt látnak a magyar horgásztársadalomban egy megbízható, becsületes, jó minőségű termékeket megfizethető áron kínáló cégre, mely profi online horgászcikkeket forgalmazó webshopot működtet. Véleményük szerint a jelenlegi magyarországi kereskedelmi struktúra (beleértve a hagyományos horgászboltokat és horgász webáruházakat) elég egysíkú, a viszonylag összpontosított nagykereskedelmi háttér miatt behatárolt kiskereskedelmi és vásárlói lehetőségekkel. Ezen lehetőségek bővítését a cég a megfelelő árukészlet kiválasztása mellett, a partnereinek és vásárlóinak nyújtott megbízható, stabil és kiszámítható szolgálatatással próbálja elérni. A cég hosszú távú tervei között szerepel az is, hogy szolgáltatásait a határokon kívülre is kiterjessze, az online horgász webáruházat nemzetközi színtérre vigye. Ezen irányvonal mentén horgászboltunknak van már partnerkapcsolata Romániában és tárgyalások folynak más érdeklődőkkel is a környező országokból.

Horgászéden horgászáruház

Horgászéden horgászáruház

Termékeink kiválóan alkalmasak úszós és a fenekező módszerrel pontyozók számára. Shimano, spro, top mix, energofish, rapala, horgászbot, orsó, csali, horog, bojli nagy választékban kaphatók! A legsikeresebb etetőanyagokat kínáljuk, melyek a pontyok horgászata során lettek igen népszerűek! Matchezőknek: az általunk kínált matchbotok még karcsúbbak, könnyebbek, rugalmasabbak, még kiválóbb dobási paraméterek jellemzik!

Hirdetés
Laguna nagykereskedés

Laguna nagykereskedés

Első horgászcikk nagykereskedelmi lerakatunkat Nyíregyházán nyitottuk meg. Később 1999-ben Debrecenben és 2001-ben Budapesten is létesítettünk nagykereskedelmi lerakatot. Jelenleg cégünk a Lineaeffe SPA. Olasz cég Magyarországi kizárólagos képviseletét, valamint a hazai piacon vezető márkák kelet-magyarországi képviseletét látja el. 2005 februárjában Magyarországon elsőként nyitjuk meg bemutatótermünket, ahol az általunk képviselt márkák termékeit, modern és kultúrált környezetben (zárt őrzött parkoló), folyamatosan megújuló termékbemutatók keretében mindenki megtekintheti.

Timár Mix nagykereskedés

Timár Mix nagykereskedés

Kiváló tapadó képességű intenzív aromájú etetőanyagok. Az etetőanyag önmagában és más etetőanyagokkal keverve is kiváló csali. Változó színű és szemcsézetű etetőanyagokat készítünk, álló és folyóvízi horgászathoz egyaránt. az etetőanyagok változó kiszerelésekben kaphatók. A Timár család életében meghatározó szerepe volt, van a halaknak, víznek. Négy generáció tapasztalatára, az ük szülőkig visszanyúló halász múltra, hal ismeretére támaszkodva semmi csodálkozni való nincs abban, hogy az 1960-as években megérintett a versenyhorgászat. Akik már akkor horgásztak, tudják egészen más volt akkor a kínálat a horgászcikk piacon. Etetőanyag piacról beszélni sem lehetett akkor még hazánkban. A versenyzők féltett titokként kezelték saját jól bevált keverékeiket, így aztán nem meglepő, hogy egy - egy akkoriban bevált etetőanyag most sem hiányzik a kereskedések polcairól.

Tuti menü